Patronale Real Estate ontwikkelt nieuw logistiek pand op Brucargo 747 11/13/2019

PATRONALE REAL ESTATE ontwikkelt een nieuw logistiek pand voor ZIEGLER Group, één van de meest toonaangevende transportbedrijven, voornamelijk gespecialiseerd in transport van bijzondere goederen.

Het gebouw wordt specifiek op maat van ZIEGLER opgericht en zal voldoen aan de strengste normen van luchthavengerelateerde logistiek. Het ontwerp is van de hand van HVC Architecten cvba. Het huurcontract van deze nieuwe realisatie kent een initiële looptijd van 20 jaar. Het gebouw, met een logistieke hal van 4.154 m², een kantoorgebouw van 1.118 m² en 57 parkeerplaatsen, zorgt er mee voor dat ZIEGLER vanuit meerdere vestigingen kan opereren. Diensten kunnen zo direct van dichtbij worden gevolgd, waardoor er snel gereageerd kan worden om een flexibele positie te behouden. 

De zone Brucargo is een belangrijke logistieke zone die aan de luchthaven van Brussel grenst en is daardoor een toplocatie voor vastgoedinvesteerders. De opportuniteiten zijn er schaars en daarom is PATRONALE REAL ESTATE zeer tevreden met deze deal. Het aanvangsrendement bedraagt om en bij 6,65%. Voor PATRONALE REAL ESTATE, die reeds 2 gebouwen bezit op de zone Brucargo (742: PANALPINA, 729: SGS, KWE en BDP), past dit dossier in haar groeistrategie om op lange termijn kwalitatief vastgoed op toplocaties te verwerven.

De bouwwerken worden uitgevoerd door CORDEEL Group en zijn gestart in september 2019. De oplevering is voorzien tegen begin juni 2020.

Voor meer info:

Patronale Real Estate – Werner Van Walle

werner.vanwalle@patronale-life.be (+32 475 25 73 13)